Vanaf het moment dat je met Lunchkidz in zee gaat, wordt je als school “ontzorgd”. De gehele organisatie van de tussenschoolse opvang wordt door hen zowel inhoudelijk als organisatorisch geregeld. Natuurlijk hebben ze de actieve medewerking van het team nodig; wij kennen de kinderen en weten wat werkt en niet werkt in- en om ons schoolgebouw. Tegelijkertijd hebben de eigenaren van Lunchkidz veel kennis en ervaring in wat nodig is tijdens het overblijven. Ze werven veel TSO-krachten onder de ouders en betrekken ook mensen uit de nabije omgeving en de wijk waarin de school staat. De medewerkers worden begeleid in het vorm geven van een gezellige lunchtijd voor kinderen en handelen daarbij ook alle administratieve zaken af. Ouders/ verzorgers weten dat er goed op hun kind gelet wordt tussen de middag. En mochten er vragen zijn of als er behoefte is aan meer informatie, wordt het gelijk opgepakt door Lunchkidz. Het is fijn om de verantwoordelijkheid voor de TSO met hen te delen.

Josine van Ulden Intrim Directeur Traingel Harderwijk

Directeur Triangel Harderwijk aan het woord

Sinds dit schooljaar regelt Lunchkidz het overblijven op onze school. Met deze verandering gebeurt het aan- en afmelden via de portal van Lunchkidz. Deze manier van aanmelden is zeer prettig en overzichtelijk. De periodieke toegezonden koelkastlijst geeft een goed en duidelijk overzicht van de afgenomen overblijfbeurten.

Tot nu toe ervaar ik de start met Lunchkidz als zeer positief.

Moeder van Wolderweide, Harderwijk

Als moeder van een stoere jongen met ADHD, hou je soms je hart vast of de begeleiding je kind wel begrijpt en in zijn waarde laat. Na een kennismakingsgesprek met Elles, waren mijn zorgen weggenomen en weet ik dat mijn zoon in goede handen is. Met een gerust hart laat ik hem nu overblijven.

Moeder van Wolderweide, Harderwijk

Het overblijven via Lunchkidz is top. Je kan je kind opgeven of afmelden tot 10.00 uur. De betaling loopt via automatische incasso dat is erg prettig, kinderen hoeven niet met geld te lopen. Ook is er overzicht op het schoolplein omdat de kinderen die niet overblijven niet op het plein zijn. Het is veilig doordat de hekken zitten dicht en er iemand loopt waar de kinderen heen kunnen als er wat is. Er is speelgoed voor zowel binnen als buiten.

Ouder van het Talent, Bunschoten